dilluns, 30 de gener del 2012

MÉS MÚSICA I MÉS PAU


Make It Stop és una col·laboració del grup de hardcore punk de Chicago Rise Against amb el projecte It Get's Better. Aquest projecte neix arrel del suicidi de Tyler Clementi, un jove de 18 anys que era víctima de bulling per la seva condició d'homosexual. El projecte consisteix en un canal de vídeos online on persones adultes que han estat víctimes envien missatges  als adolescents per fer-los veure que la seva vida segurament millorarà.



Voldria acabar amb unes paraules del vídeo que va enregistrar el president dels USA, Barack Obama. Paraules que potser convindria repetir-les cada any al principi de curs:

«Hem d'eliminar el mite de que el bullying és un ritus de pas normal; que simplement és una part inevitable de creixer. No ho és. Tenim l'obligació d'assegurar que totes les escoles són segures per a tots els nens. I per a cada jove, en qualsevol lloc on siguis, has de saber que si tens problemes, hi ha adults als que els importes i poden ajudar-te.»


La música de Beethoven és universal i eterna. Quan es va estrenar el 7 de maig de 1824 a Viena, Beethoven va dir: «a partir d'avui la música canviarà per sempre». Tenia tota la raó. Estic segur de que us emocionarà i per uns instants us canviarà la vida.

L. von Beethoven - Simfonia nº 9 en Re menor op. 125, IV moviment:





I, per finalitzar, l'última proposta és la cançó d'un gran cantant i compositor espanyol:

No dudaria, d'Antonio Flores



 

Les cançons que treballarem a 3r, 4t i també a 1r D.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada